Regisztráció

Sok szeretettel üdvözöljük a konferencia résztvevőit az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Karának munkatársai nevében.

Az előadások tagozati beosztását, helyszínét és pontos időpontját lásd ITT.

A konferencián történő részvétel ingyenes, de minden résztvevő
(előadók, zsűritagok és érdeklődő egyetemi hallgatók és tanárok)
számára is kötelező regisztrációhoz kötött.

Az ON-LINE REGISZTRÁCIÓ LEZÁRULT, köszönjük a jelentkezését.

A rendezvényre 24.-én és 25.-én 9:00-17:00-ig a Kazinczy utcai épületben (Kazy) kell a helyszínen bejelentkezni (1075 Budapest, Kazinczy u. 23–27.). Ugyanitt, ruhatár és csomagmegőrző is a rendelkezésére áll (Kazy Fsz. 4.). A regisztrációkor névjegy-kitűzőt, részvételi csomagot, étkezési jegyeket és kétféle karszalagot kap majd. A kari (PPK) logos karszalag a fogadáson és a hallgatói bulin való részvételre és az előre igényelt szállás igénybevételére jogosít (ezért fontos, hogy érkezéskor regisztráljon ezt a karszalagot a rendezvény teljes időtartama alatt viselje).

A NEM ELŐADÓ, érdeklődő  középiskolások regisztrációja egy másik felületen: ITT történik.
A szervezőknek nem kell beregisztrálniuk.
A regisztrációhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató.

Ha bármilyen kérdés vagy probléma merülne fel a regisztrációval kapcsolatban, kérjük, jelezze: otdk2019@ppk.elte.hu (+36/30 312-6928)

_________________________________________________________________________________________

Már elérhető a konferencia mobil applikációja, melyen minden információ naprakész (pl. látható, ha elmarad egy előadás, de itt adunk információt az aktualitásokról is). Az app letölthető ezen a linken: https://app.meetingapplication.com/event-app/hungariannationalsciencecompetition-0649

A konferencia helyszínén a résztvevők számára WIFI érhető el (SSID: OTDK, jelszó: otdk2019).

_________________________________________________________________________________________

Étkezés: a rendezvényhez kapcsolódó ingyenes étkezést (24-én ebéd, 25-én ebéd és vacsora) a helyszíni regisztrációkor kapott ebéd/vacsora jeggyel lehet igénybe venni, a rendezvény épületével szemben a Central Canteen-ban.
Vegetáriánus vagy laktózmentes opció az ételek kiadásakor kérhető.

A fogadás látogatására a PPK-s karszalag jogosítja fel. A szakmai programok publikusak.

_________________________________________________________________________________________

Utazás MÁV szabadjeggyel: Regisztrációjának megfelelően az elmúlt napokban emailen elküldtük az utazáshoz szükséges névre szóló regisztrációs lapját, melyet a MÁV pénztárakban kell majd felmutatni.

Fontos információk a felhasználásról:

 • A szabadjegyeket 2019. április 24-26. közötti utazáshoz lehet felhasználni a lakhelye vagy az intézménye székhelye és Budapest közötti oda-vissza utazáshoz.
 • Amikor jegyet vásárol, a pénztáros a jogosultságot a sorszámozott Regisztrációs lap és a regisztráláskor megadott fényképes igazolvány alapján állapítja meg, így fontos, hogy ezt az igazolványt fel tudja mutatni.
 • A pénztáros egy pecséttel fogja igazolni szabadjegye felhasználását, és ingyenes menetjegyet állít ki egy útra vagy menettérti utazásra.
 • A jegyeket kizárólag 2019. április 24-26.-ig használhatja fel.
 • A szabadjegyek kizárólag 2. osztályú menetjegy, illetve gyorsvonati pótjegy ingyenes átvételére jogosítják. Amennyiben InterCity vonattal szeretne utazni, ennek pót- és helyjegyét Önnek kell megvásárolnia.
 • A Regisztrációs lap névre szól, az ezzel beváltható szabadjegyek NEM átruházhatók!

_________________________________________________________________________________________

A hallgatói szállásokat 13:00-tól folyamatosan lehet elfoglalni, a recepció 24 órás. Kijelentkezni 10 óráig kell. Érkezéskor és távozáskor is érdemes igénybe érdemes venni a Kazyban a ruhatárat (Fsz 4.).

A szállásokon reggeli jár minden vendégnek 7.30 és 9.30 között.

A zsűri-szállásokat 14:00-tól folyamatosan lehet elfoglalni, a recepció 24 órás, itt van csomagmegőrző. Kijelentkezni 12 óráig kell. A szállásokon reggeli jár minden vendégnek 6.30-tól 10.00-ig.

_________________________________________________________________________________________

Ezeket  a programokat nem érdemes kihagyni:

 • -én 19-22h: Fogadás (Trefort kert, Gólyavár) a Salsa Pantera akrobatikus fellépőcsoport premierjével!
 • -én 16-18h: Fakultatív kulturális és sportprogramok:
  Illatoljuk meg közösen a belvárosi Starbucks élményt… vagy … Mi ez a kerület, ha nem bulinegyed vagy romkocsma? A tematikus városismereti sétákon együtt barangoljuk be VII. kerület múlt és jelenkori történeti emlékeit, mely kávéházi, street-art és sok más érdekes élményt tartogat… Bővebb információk ITT!
 • -én 20.00-21.00: Science Slam (Kazy aula):
  Szeretnél elmenni a VOLT fesztiválra, de még nincs bérleted? Mi lenne, ha nyerhetnél egyet? Mutatkozz be a Science Slam műfajában a konferencián! Ehhez nem kell OTDK versenyzőnek sem lenned. A VOLT bérlet sorsáról a közönség „tapsvihara” dönt, érdemes tehát szurkolóidat is magaddal vinned 😊  Részletek ITT!

_________________________________________________________________________________________

A konferencia-részvétellel kapcsolatos további információk:
a nevezéshez és a részvételhez kapcsolódó linkek, szabályok, dokumentumok